autorijschool amsterdam

Work at home Hotels worldwide Travel guide Insurance Toner Loans Debt Mortgage


europe searchengine, europe internet guide, europe portal, visit europe, travel europe

Topic: autorijscholen in Amsterdam

Google
Web www.ugamedia.com

 

AAA rij-opleiding
Wibautstraat 133
1097DN Amsterdam
Tel: 020 6633773
www.nelen.nl

Je rijbewijs haal je bij Verkeersschool Nelen Amsterdam. Rijles voor elk rijbewijs zoals het autorijbewijs motorrijbewijs vrachtautorijbewijs busrijbewijs en ook voor een theorieopleiding voor het bromfiets theoriecertificaat of een chauffeursdiploma ben je bij onze rijschool aan het juiste adres.


Aak Rijopleidingen
Overtoom 134
1054HN Amsterdam
Tel: 020 6123504
www.aak-rijopleidingen.nl

De grootste autorijschool en motorrijschool van AMSTERDAM
met meer dan 30 jaar ervaring. Ook bij jou in de buurt!! Wij hanteren een uniek concept dat garant staat voor een buitengewoon hoog slagingspercentage.


Buis Verkeersschool
De Clercqstraat 121
1053AK Amsterdam
Tel: 020 6853100
www.rijschoolbuis.nl

Bij het kiezen van een opleidingsinstituut voor het behalen van het rijbewijs, wordt de locatie veelal als uitgangspunt gehanteerd en valt de keus op de 'rijschool om de hoek'. Toch is het veel belangrijker om te selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Met ruim 30 jaar ervaring en professionele, gemotiveerde instructeurs kan Rijschool Buis die kwaliteit en betrouwbaarheid bieden, ongeacht of het nu om motor-, auto- of vrachtwagenrijbewijs gaat.


Dorland Autorijschool
Vrijheidslaan 41
1079KD Amsterdam
Tel: 020 6443925
www.dorsafe.nl

In de Rijopleiding in Stappen (RIS) leer je stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer! Hoe werkt het? Zoals de naam al doet vermoeden, ga je bij de Rijopleiding In Stappen steeds een stap verder. De rijopleiding bestaat in totaal uit 39 stappen die onderverdeeld zijn over vier modules. Elke module sluit je af met een toets. De opleiding wordt uitsluitend verzorgd door een door de RIS erkende rij instructeur. Wil je meer weten over de Rijopleiding In Stappen (RIS)? Kijk dan op de site van het CBR.


Gerritsen Verkeersschool
Contactweg 26
1014BH Amsterdam
Tel: 020 3460150
www.verkeersschoolgerritsen.nl

Verkeersschool Gerritsen verzorgt voor alle rijbewijzen de opleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar wij verzorgen ook rijopleidingen in Purmerend, Volendam, Hoorn, Haarlem en Alkmaar. Tevens kan je bij ons terecht voor chauffeursopleidingen in Utrecht en Den Haag.


Kennedy Autorijschool
Lekstraat 38/HS
1079ER Amsterdam
Tel: 020 6444302
www.autorijschool-kennedy.nl

Naast de standaard praktijkopleiding kun je ook kiezen voor een versnelde praktijkopleiding, we geven herhalingslessen, er zijn theorielessen en je kunt ook privé-theorielessen krijgen. We geven zelfs les in meerdere talen: Engels, Surinaams, Frans en Spaans.
We volgen de CBR-rijprocedure en je krijgt dus les volgens de CBR-richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen! Op de instructiekaart houden we schriftelijk je vorderingen bij. Zo kunnen we bijtijds bijsturen. We geven je ook de mogelijkheid voor een TussenTijdse Toets. Die wordt afgenomen door een CBR-examinator. Als je verplichte oefeningen dan goed verlopen, krijg je vrijstelling op het examen!


L-Snel Autorijschool
Nachtwachtlaan 365
1058EM Amsterdam
Tel: 020 4125593
www.lsnel.nl

L Snel is een vernieuwend bedrijf dat zich in de rijschoolbranche onder-scheidt door het Totaal Garant Plan. Dit Totaal Garant Plan houdt in dat de leerling een éénmalig bedrag betaalt en daarvoor het rijbewijs behaalt (ongeacht het aantal lessen en examens).


Sabrina Auto-en Motorrijschool
Rijnstraat 237/239
1079HH Amsterdam
Tel: 020 6170083
www.rijschool-sabrina.nl

De grootste rijschool van midden Nederland. Alles wat je wilt weten over rijlessen bij Rijschool Sabrina kan je hier vinden. Heb je na het bezoeken van de site toch nog vragen dan kan je ons natuurlijk altijd even een mailtje sturen. We zorgen dan dat je binnen twee dagen antwoord hebt.


Weeling Verkeersschool
Sanderijnstraat 21/23
1055BN Amsterdam
Tel: 020 6829392
www.weeling.nl

Al vele jaren staan onze vakbekwame instructeurs voor u klaar voor het geven van praktijklessen (Auto en Motor) en theorie-lessen. In deze periode zijn natuurlijk al vele mensen u voor geweest in het volgen van onze verkeersopleiding. Hierdoor hebben wij onze nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring geven wij dagelijks door aan al onze leerlingen.


Wollin BOVAG Erkende Autorijschool
Emmikhovenstraat 127
1069DK Amsterdam
Tel: 020 6194302
www.wollin.nl


Vermelding op deze pagina ?

Wilt u ook een vermelding op deze pagina, de kosten voor een advertentie zijn slechts 100 euro (excl btw) voor een jaar. Wilt u de   eerste vermelding op de pagina zijn dan kost dit 250 euro per jaar.

Bel ons nu op 0346-330038

UGA media, Soesterberg

 

 

Choose another topic

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z