netherlands internet guide by UGAmedia, european publisher of business directories, internet guides and reference cd-roms
All keywords Work at home Toner Loans Debt Insurance Mortgage Hotels Travel News


europe searchengine, europe internet guide, europe portal, visit europe, travel europe
netherlands internet directory

Topic: netherlands


Kwaliteit Koeriers Europa
Bedrijf is een flexibel transport- en koeriersbedrijf dat zich in de loop van de jaren heeft bewezen als een snelle, bekwame en vertrouwde partner voor uw nationale en internationale transport- en koeriers diensten..

Hegro Wolvega [Netherlands]
Hegro Wolvega is specialist in horecabenodigdheden en bovendien een ervaren leverancier voor wederverkoop en grootverbruik van prijs- en codeersystemen, winkel- en etalagematerialen. Vanuit onze showroom vindt het zeer veelzijdige assortiment zijn weg naar afnemers in Nederland en de omringende landen. Het assortiment van Hegro Wolvega voorziet in elke denkbare behoefte voor de horeca in elke denkbare behoefte voor de horeca in elke denkbare hoeveelheid. Of u nu een paar stuks nodig heeft of een flinke hoeveelheid, wij zorgen voor een snelle levering tegen goede prijzen en met een goede service.

De wens van de klant staat bij ons centraal. Het overgrote deel van onze artikelen ligt op voorraad. Deze artikelen leveren we binnen 24 uur. Heeft u iets nodig wat wij niet in ons assortiment hebben, of wilt u bijvoorbeeld een product in een afwijkende kleur of een ander formaat, dan komen onze kundige inkopers direct in actie. Zij zorgen ervoor dat u het door u gewenste artikel zo snel mogelijk in de juiste hoeveelheid in ontvangst kunt nemen. Het enige wat wij niet verkopen is het woord "nee". Dus heeft u iets nodig, vraagt u het ons dan gerust. Wij regelen het graag voor u!

Met Backpack Backpacken in Azie Australie Nieuw Zeeland [Netherlands]
Een reisverslag van backpackers. Milco en Angele maken een wereldreis. Zij trekken met de backpack door AziŽ, AustraliŽ en Nieuw Zeeland.

Euro-postman [Netherlands]
e-mail marketing-make money with clicking on banners and ads in English-Deutsch -Nederlands

Energie-info.nl [Netherlands]
energie informatie site. De site is gericht op de consument en bevat zeer veel vragen en antwoorden en tips ten aanzien van de energie en de ontwikkelingen op de energiemarkt. Ze bieden de mogelijkheid om zelf vragen toe te voegen alswel om vragen van andere bezoekers te beantwoorden.

Raym`s Photosite [Netherlands]
Photosite with pictures of America, Europe, Castle`s, Landscapes, Art, Macro`s and more.

Mini Camping Kolderkamp, kamperen bij de boer op boerderij [Netherlands]
Kolderkamp is een minicamping op de boerderij. Op de camping kunt u rustig kamperen bij de boer. Pony of paard kan in de vakantie overnachten op de mini camping. De boerderijcamping heeft paardenboxen, een boeren zwembad voor kinderen en een trekkershut.

Oudshoorn Hydraulics [Netherlands]
Importeur en fabrikant van een compleet hydrauliek programma voor de mobiele en industriŽle markt. Engineering en montage van complete hydraulische systemen, installaties, aggregaten, manifoldblokken, cilinders.

Albruna webdesign [Netherlands]
Albruna is een bedrijf dat zich specialiseert in het vormgeven en de bouw van internet sites, welke zowel functioneel zijn alsmede een aantrekkelijke uitstraling hebben. Bij ons bent u verzorgd van begin tot eind. Van het aanvragen van een domeinnaam tot en met het toevoegen van een Content Management System waarmee u zelf veranderingen in uw website kunt aanbrengen. Wij zijn een no-nonsense bedrijf dat graag duidelijke taal spreek, en omdat we van duidelijkheid houden maken we vooraf dan ook goede afspraken met u.

High Green [Netherlands]
High Green offers a wide range of quality products. We supply PC Cases, Mini ITX, Power supplies, Mobile Racks, Coolers & Fans and Various products. High Green is the official European Morex Mini ITX Distributor.

AEXAdviseur [Netherlands]
AEXAdviseur - GRATIS AEX analyse, dagelijkse updates, realtime beurskoersen van de AEX, DAX, DOW JONES en NASDAQ, wekelijks een gratis nieuwsbrief, realtime grafieken, agenda's, tips, beurstips, beursnieuws, Elliott Wave Theorie en resultaten.

Kleijn-production [Netherlands]
Verhuur / verkoop / onderhoud van pro-audio & licht toepassingen voor horeca en industrie toepassingen.

Waterskien voor rolstoelgebruikers [Netherlands]
Waterskien voor rolstoelgebruiker

Schildersportret [Netherlands]
Bij Schildersportret.nl kunt u eigen schilderij in olieverf door laten maken door professionele portretschilders

Britta uw Avon consulente [Netherlands]
Avon producten online kopen, cosmetica, fashion, lingerie, cadeau's. Noordbroek, Groningen

Andrť's muziek en midi pagina [Netherlands]
Midifiles en een programma om ze zelf te maken en te bewerken downloaden

Ssr schoonmaak service [Netherlands]
wij verzorgen al uw bedrijfs en kantoor schoonmaak ,voor meer info bekijk onze site.

Sisku [Netherlands]
Stichting internationale Sport en Kulturele Uitwisseling. Schaatsen, Weissensee, Zweden, Canada.

Rock band Mani2 [Netherlands]
Op een afstand hoor je een geluid. Zware tonen komen op je af die je aantrekken. Je opent de deur en je ogen gaan gelijk naar het podium. Mysterieuze klanken van een Didgeridoo (een blaasinstrument uit AustraliŽ) galmen nog na terwijl de drummer inzet en de gitarist zich klaarmaakt voor een solopartij. De toetsenist draagt een driedimensionaal ondersteunend geluid bij als de vleugels van een adelaar. De bassist creŽert indringende tonen. Dan volgt er een stilte waarbij de zanger aanstalten maakt om te zingen. Een totale opluchting gecombineerd met melodieuze tonen vormt een warm hart in de ruimte waarin bijna iedereen gehypnotiseerd wordt. DE BAND Mani2 bestaat uit vijf leden, die ieder op eigen wijze uniek zijn in omgang met hun instrument. De totale show bestaat uit Rock zoals Rock bedoeld is. OPTREDENS Mani2 heeft al vele optredens op haar naam staan waaronder optredens in de Lantaarn in Hellendoorn en Festival Rocksenbarge Open air in Haaksbergen. De muziek die ze spelen is geliefd door een breed publiek. Zowel ouderen als jongeren komen op de optredens af. Al vanaf het begin heeft Mani2 een vaste groep fans die trouw optredens bijwonen. Tijdens elk optreden voegen zich weer nieuwe fans toe. Zang, didgeridoo Perry TheCrow Gitaar Rick Bekkers Toetsen Manuel Klein Basgitaar Riemer Heutink Drums Arjen Vander Kooij

Nederlands Leukste Startpagina [Netherlands]
Het laatste nieuws altijd up-to-date. Nu ook : De leukste en beste aanbiedingen via Start1.nl, kom langs en speel bv. ook games en meer.

Paardenforum [Netherlands]
Paardenforum en gallery voor alle rassen

Rijschool Futura Landgraaf [Netherlands]
Rijschool Futura Landgraaf, Snel, Jong, Kwaliteit, persoonlijke aandacht, in een korte tijd je rijbewijs voor een mooi bedrag, Bel snel 06-54361120 voor een afspraak of de scherpe actieprijzen.

Orgineel kadootje [Netherlands]
Wij graveren glaswerk in opdracht. Wij graveren o.a. geboortekado's, huwelijksgeschenken, jubileukado's, kerstkado's, sinterklaaskado's en geboortekado's.

Ameland internet [Netherlands]
Everything you ever wanted to know about the island of Ameland

VrouwenKOOPJES.nl [Netherlands]
Gratis marktplaats speciaal gericht op vrouwen. Adverteren is gratis voor zowel bedrijven als particulieren zolang de inhoud van de advertentie direct interessant is voor vrouwen. Advertenties mogen zowel voor tweedehands als voor nieuwe artikelen zijn. Enkele geadverteerde producten zijn bijvoorbeeld kleding, kinder- en baby artikelen. Speciaal is een veld met extra informatie bij de advertentie zoals bijvoorbeeld de maat van de kleding. U kunt op VrouwenKOOPJES.nl ook gratis ansichtkaarten versturen.

Totems Communication [Netherlands]
Totems Communication is an international 3D communication agency, specialized in the analysis, concept, design and project management of events, expositions, commercial interiors, temporary architecture, stand design, roadshows and films.

Akkerbouwbedrijf Fam Roelofs [Netherlands]
Een kijk op een oostgroniger akkerbouwbedrijf. Het geeft een blik achter de schermen van de hedendaagse landbouw in nederland. Veel beeldmateriaal en regelmatig ge updated. Ook veel verwijzingen naar andere landbouwkundige zaken. Het is een extensief bedrijf.

FST Internet Solutions [Netherlands]
FST is your businesslike partner for internet solutions, including webhosting and professional webdesign

Linnartz-Adema Houten Botenbouw [Netherlands]
Linnartz-Adema Wooden Boatbuilding of Heerlen (Netherlands) designs and builds small, open, sail, oar and motorboats. The latest development at Linnartz-Adema is kit boats. The first kit is the Lobster Sloop and it is complete with the materials for the hull, inside and out, centre boardcase and rudder plus a how-to-build video. Finished like this she can immediately be used for rowing or with an outboard.

Amadeus Art [Netherlands]
Modern art, art circulation, expositions on location, website, art mediation, gallery with framery

Autorijschool Fututura, Landgraaf [Netherlands]
Verkeersschool Autorijschool Futura Parkstad Landgraaf. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij Uw rijopleiding.

Museum Oud Vriezenveen [Netherlands]
Museum over de historie van de gemeente Vriezenveen. Speciale afdeling over de textielgeschiedenis van Vriezenveen (fa. Jansen & Tilanus). Documentatie over de grote brand, die Vriezenveen op 16 mei 1905 teisterde, waarbij 228 woningen, het gemeentehuis en twee kerken verloren gingen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in een oude huiskamer, een boerenkeuken en een schoolklas van lang geleden. Het museum is beroemd geworden om haar uitgebreide Russische afdeling. Hier wordt het verhaal van de Rusluie verteld, een groep Vriezenveense kooplui die in de 18e en 19e eeuw hun waar in Rusland konden verkopen, en zelfs een Vriezenveense handelskolonie in Sint Petersburg oprichtten. Deze afdeling van het museum laat de geschiedenis van de Rusluie weer tot leven komen.

BSM Business Security Management [Netherlands]
BSM is een onafhankelijk adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in ICT security management. Naast een preventieve rol heeft BSM ook een actieve rol. We hebben de mogelijkheid om de kennis van ICT security specialisten te bundelen met de kracht van rechercheurs.

Evenementenbureau SPortieve EVenementen [Netherlands]
Organisatie van bedrijfsuitjes, -feesten, relatie-events, incentives en nog veel meer.

Oudshoorn Hydrauliek [Netherlands]
Kennismaking Technische Handelsonderneming Oudshoorn B.V. te Woerden, opgericht in 1973, heeft momenteel 22 medewerkers in vaste loondienst. Klantgericht Oudshoorn is een toonaangevende organisatie op het gebied van hydraulische componenten en systemen. Ruime voorraden, productiemiddelen, testapparatuur en deskundig personeel staan ter beschikking om de klanten optimaal service te verlenen. Merkenoverzicht Oudshoorn heeft o.a. de volgende merken in het leveringsprogramma: aron, blb, rexroth, bosch, finn-power, flutec, luen, marzocchi, omfb, omt, faster, sauer, danfoss, webtec. Compleetheid Oudshoorn heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een belangrijke leverancier van hydraulische componenten en systemen in de meest brede zin van het woord. Kennis Met behulp van een eigen CAD-systeem kan onze engineer complete hydraulische systemen ontwerpen, variŽrend van eenvoudige aggregaten tot geavanceerde systemen met moderne besturingstechnieken. Creativiteit Oudshoorn probeert, in samenwerking met de klant, tot een creatieve oplossing te komen, met een juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Leveringsprogramma Slangen - Koppelingen - Snelkoppelingen - Pompen/ventielen - Cilinders - Aggregaten - Compact Units - Werkplaatsuitrusting - Elektr. Bedieningen en kasten.

Tuinverlichting bij TuinExtra [Netherlands]
TuinExtra is uw specialist met een groot assortiment tuinverlichting, waterelementen, grondspots, brievenbussen, hangmatten, terrasverwarming, enz

IJsland-specialist [Netherlands]
IJslandspecialist organiseert sportieve groepsreizen en individuele reizen op maat naar IJsland. Maar ook voor losse vliegtickets, veerbootovertochten, verkoop van kaarten en boeken, incentives, busverhuur, losse autohuur en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Als het maar met IJsland te maken heeft. Bovendien hebben we een eigen reisgids over IJsland

Steunpunt Vrijwilligers [Netherlands]
Informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Bunschoten - Spakenburg - Eemdijk. Information about volunteerswork in the city Bunschoten - Spakenburg - Eemdijk

Annemoontje Sieraden. [Netherlands]
Welkom Welkom bij Annemoontje Sieraden. Op deze website vindt u een overzicht van sieraden die ik als hobby gemaakt heb. De sieraden op deze website zijn allemaal te koop voor gunstige prijzen. Kijk gerust eens rond en wie weet zit er wat leuks tussen en zoniet kom dan gerust later nog eens kijken.

Alpenvoordelig.nl [Netherlands]
Wij zijn een organisatie die rechtstreeks samenwerkt met het VVV van het Salzburgerland. Via deze unieke manier van samenwerking streven wij er naar om u een zo goed mogelijk beeld te geven van deze schitterende gebied in het Salzburgerland. Het doel van deze bijzondere samenwerking is om d.m.v. deze Website de Nederlands/Belgische vakantieganger in het Nederlands te informeren over de diverse mogelijkheden in het Salzburgerland. Via Oostenrijkvoordelig.nl kunt u zich laten informeren over 197,800 bedden, welke zich in de ruim 14000 accomodaties bevinden. U kunt via deze Website de beschikbaarheid en prijs rechtstreeks opvragen, zelfs het boeken gaat geheel online.

Zakenlink.nl [Netherlands]
Op www.zakenlink.nl kunt voor allerlei zaken terecht.U vindt er informatie, groothandels,bedrijven, websites en webwinkels. Alles wat maar met zakendoen te maken heeft, kunt u vinden op zakenlink. zakenlink.nl Uw link naar allerlei zaken. De doelstelling van de site is na enige jaren gestaag doorgroeien naar de bekendste en grootste site voor het doen van zaken in Nederland. Zoek je zaken uit op www.zakenlink.nl. Het is een site zonder scrollen, pop ups, muziek en veel reklame. De laadtijd is zo kort mogelijk gehouden.

Mini Camping Kolderkamp, boerencamping [Netherlands]
Boerderijcamping Kolderkamp, boerencamping trekkershutten Minicamping met kampeerplaatsen trekkershut overnachting en paardenstalling Paard of pony mee op vakantie naar de boerderij camping Boerderijcampings minicampings prima kampeerplaats voor kinderen

FST Internet Solutions [Netherlands]
FST is your Dutch businesslike partner for Internet Solutions, including professional webdesign and webhosting.

Afterburner.nl [Netherlands]
A growing collection of stunning military aviation pictures and wallpapers.

Angelika Honsbeek Onderwaterfotograaf [Netherlands]
Angelika Honsbeek Onderwaterfotograaf, is bevoegd om de Specialisatie Onderwaterfotografie te geven voor leden van de Nederlandse Onderwatersport Bond. In de loop der jaren won zij vele prijzen met haar dia’s, foto’s en diashows op internationale festivals in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Frankrijk.

Duikschool Fantasea Divers [Netherlands]
Duikschool, Duikteam en Reddingsteam Fantasea Divers uit Woudrichem (NB)

Vakantie-reizen.net [Netherlands]
Op vakantie-reizen.net willen wij u gereedschappen aanbieden die u kunnen helpen uw ideale zon- of wintersport vakantie te plannen en te boeken.Wij tonen u last minute vakanties naar de zon en de sneeuw, hebben boekingsmodules voor vliegtickets en hotels en bieden links aan naar diverse reisorganisaties voor complete vakanties, campings en vakantiehuizen.Tevens bieden we links aan voor actuele verkeersinformatie in Europa, en kunt u uw vakantiebestemming selecteren op basis van uw voorkeur voor het weer. Wij zijn er zeker van dat u uw vakantie het best kan starten op onze site.

van der Heiden Optiek [Netherlands]
Dť opticien in Elburg en omgeving.Gratis Oogmeting en vrijblijvend advies.Ruime keuze in brillen, zonnebrillen ,kinderbrillen, lenzen, kleurlenzen en noem zo maar op. D. van der Heiden Optiek, moderne zaak met ouderwetse service

Zwaardstunter [Netherlands]
THE site for the modern warrior and collector. We offer a wide range of display and battle ready swords and other martial arts weapons.We allso have fantasy weapons and crossbows in our collection. The site is in Dutch language for the time being, but will probably with the new lay-out also be in English. For the time being we mainly focus on the Netherlands and the Dutch speaking part of Belgium. Some of brands we offer with pride are Last Legend, Cas Iberia/Hanwei/Paul Chen, Cold Steel, Steel Warrior, Swords from Toledo, United Cutlery and Master Cutlery. Soon some more brands will be added.We also have a lively forum where customers, martial arts students and collectors can swap tips, ideas and show there private collection.Or even post something for trade or sale.

edgarportraits [Netherlands]
Edgar Jansen, a portrait painter from Amsterdam, Holland makes portraits in commission. For his portraiture Edgar uses a variety of techniques; pastel, watercolor, oilpaint, pencil. Edgar’s impressionist style is characterized by flowing lines and subtle colors. He also likes to draw dancers and musicians during performances.

Edgar’s art is being used for illustrations of cd covers, posters and web sites. His work is frequently exhibited. He also teaches portraiture and gives workshops in “drawing dance & movement".

Weconsult [Netherlands]
WeConsult is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van persoons-intermediair, werving en selectie van midden en hoger kader- personeel. Vanaf het oprichtingsjaar 2001 is een flinke groei ontstaan, die heeft geresulteerd in een groot klanten- en kandidatenbestand. WeConsult werft en selecteert op exclusieve basis; iedere bemiddeling is een uniek proces.

Orgineel kadootje [Netherlands]
Bent u op zoek naar een origineel kado, dan ben u hier aan het juiste adres. Wij maken zeer persoonlijke en originele kado's. Kijk snel op de site.

Dieren Kadootje [Netherlands]
Wij verkopen leuke dieren kadootje. Wij hebben bijna alle honden in ons assortiment. En verder nog vele andere leuke dieren kadootjes Kijk snel op de site.

KetelSprinter [Netherlands]
KetelSprinter verkoopt alle bekende merken cv ketels, verwarming, kamerthermostaten en vloerverwarming en deze tegen VASTE lage prijzen.

Change Company, facilitators & coaches [Netherlands]
Facilitators & coaches, Masters in Change Management die meer dan 20 jaar actief zijn in het ondersteunen van directie- en managementteams.Team Development, Conference Design, Executive Coaching en Leadership Development. Vele interessante artikelen over de ontwikkeling van teams, leiderschap, en coaching. Doe de teamtest en kijk hoe veel u weet over teams.Een uniek boek voor leiders, The Book of You! Lees ook de onzinverhalen van adviseurs.

Beng Werving en Selectie [Netherlands]
Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van kantoor-, commerciŽle- en managementondersteunende functies.

Arbeidsfysio [Netherlands]
Arbeidsfysio voor onderzoek, advies en training op maat! Met als uitgangspunt gezonde werknemers in een gezonde organisatie.

Personal Assistant Service [Netherlands]
Executive Assistance Service provides personal assistant service in the Netherlands.

Tickets 4 Peanuts [Netherlands]
Tickets for Peanuts is de website gespecialiseerd in het vergelijken van vliegtarieven en het maken van boekingen van vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur en stedentrips. Tickets for Peanuts biedt de grootste keuze in tarieven van vele honderden toeleveranciers. Tegen de meest scherpe prijzen. De naam zegt het al.

GoodBookers Vakantie Reis en Avontuurwinkel [Netherlands]
Een wereld aan reizen, vakantie en avontuur. Maar toch vooral ook keuze, keuze en nog eens keuze. Dat is GoodBookers. Op internet, maar ook 'live' in Nederland met talrijke reiswinkels. Loop er binnen... maar wandel eerst eens door onze site ! Voor al uw vliegreizen, zonvakantie, wintersportvakantie, zakenreizen, stedenreis, groepsreizen, bedrijfsuitjes, weekendje weg, midweek, lastminute aanbieding, vliegtickets, stedentrips, cruisesvakantie, autovakantie, zonvakanties, wintersportvakanties, stedenreizen, een groepsreis, last-minute, stedentrip, vliegreis, fly drive of noem het maar op. GoodBookers de vakantiewinkel ( reisbureau ). Laat uw reis op maat maken of stel uw eigen reis samen. Bij GoodBookers kan het. Kijk ook naar onze reis aanbiedingen. Dagelijkse update van onze vakantie aanbiedingen.

Protect IT [Netherlands]
Protect IT is ICT bedrijf met focus op netwerk beveiliging. Naast het verkopen van producten, willen we vooral diensten aanbieden op het gebied van de ICT security. De belangrijkste daarvan is het aanbieden van Managed Firewall en VPN diensten.

Paard en Pony Gids [Netherlands]
De bedrijven- en nieuwsgids geeft een zeer breed overzicht van de bedrijven in Nederland die zich bezighouden met de paardensport en recreatie.This company- and newsguide (portal) gives an overlook of the companies that are related to the dutch equestrian business.

Osdo [Netherlands]
uw partner in nieuwbouw, verbouw, renovatie en kopersbegeleiding. De ultieme woonbeleving en vervuller van woonwensen.

Djenzy Mobiel [Netherlands]
Ringtones kopen doe je op djenzy mobiel tegen de laagste prijzen. Naast ringtones verkopen wij ook wallpapers, m cards en meer.

Oisterwijkonline [Netherlands]
De startpagina voor de gemeente Oisterwijk

Zoek Antiek Zoekmachine [Netherlands]
Zoek Antiek is de antiek zoekmachine op internet, vind hier alles wat met antiek te maken heeft op een eenvoudige manier.

Emil Matulewicz Paintings [Netherlands]
Emil Matulewicz produces in his studio in Delft (Netherlands) a variety of figurative paintings. Portraits, still lifes and landscapes form the main part of his contemporary fine art portfolio. Flowers and ballet are examples. Emil's work is painted in an own style that reflects his experience and personality. To keep strength and power in his paintings Emil prefers to use acrylic based paint on canvas. In general a central theme, subject or person is chosen, this selection is emphasized by the background which only serves to complete the painting. In the paintings this gives a surprising approach of the object.

van Dam Groep brandbeveiliging Rijssen [Netherlands]
Installatiebedrijf G. van Dam B.V. is gecertificeerd branddetectiebedrijf en is een onderdeel van de van Dam Groep, een van de grootste installateurs van het oosten van Nederland. Ons werkgebied is geheel nederland. Als branddetectiebedrijf en dealer van Siemens producten, schrijven wij PVE's en leveren, installeren, certificeren en onderhouden wij brandmeld/ontruimingsinstallaties. Onze productrange bestaat o.a. uit de 1115 serie (adresseerbaar) en de FC-10 serie (conventioneel), de FC-10 wordt door ons ook toegepast als ontruimingscentrale.

Hongarije vakantiehuis te huur op de puszta [Netherlands]
Ons vakantiehuis in Hongarije Kocsťr is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd en bestaat uit een geheel nieuwe badkamer (met douche,toilet en wastafel),woonkamer,keuken en 2 slaapkamers. De woning is geschikt voor 5 personen. Het huis is volledig ingericht. U heeft de beschikking over o.a. satelliet TV met ontvangst Nederlandse zenders, koelkast, magnetron, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, enz, enz. Er is een ruime tuin met fruitbomen en een groot terras met tuinmeubelen,barbecue. Ook zijn er fietsen aanwezig. Vanaf mei 2005 is onze woning te huur. Het perceel is geheel omheind,dus ideaal voor kleine kinderen en uw huisdier,die trouwens gratis mee mag. Voor de kleine is er een kinderbedje, kinderstoel, box en buggy. Mocht uw gezin uit 7 personen bestaan dan is het naastgelegen gastenverblijf eveneens te huur.

watercooler huren of watercoolers kopen [Netherlands]
Watercooler Gigant biedt de mogelijkheid tot watercooler huur, watercooler verhuur en de vervanging van uw huidige watercooler. Voor elke van deze mogelijkheden heeft u de keuze uit vier verschillende typen watercoolers.

Radio Roelandschap [Netherlands]
Aan de Langestraat, een van de drukste winkelstraten in Amersfoort, treft u Radio Roelandschap, reeds vele jaren actief op het gebied van Hifi. In onze zaak vindt u een bewust geselecteerd assortiment apparatuur en luidsprekers van een aantal toonaangevende merken, die stuk voor stuk uitblinken in prijs/kwaliteitsverhouding.

CameraPortal.nl [Netherlands]
CameraPortal biedt alles op het gebied van digitale camera's en digitale fotografie. Eenvoudig een digitale camera zoeken, een digitale camera vergelijken, een test over digitale camera’s lezen, camera winkels, camera beurzen of camera nieuws zoeken.

pizzeria pronto [Netherlands]
online pizzeria in nijmegen met gratis thuisbezorgen.al onze gerechten worden warm aan geleverd.

Eunice Lieveld professionele fotograaf [Netherlands]
Eunice Lieveld professional photographer specialised in portrait and travel photography. Also writer, director and actress.

ARS Office & Storage [Netherlands]
Wij zijn een jong bedrijf dat zich in Flevoland gevestigd heeft.Wij verkopen stellingen, meubels, stoelen, kasten, roldeurkasten maar ook gebruikte magazijnstellingen en kantoormeubelen. Ruim 4 jaar geleden is ARS Office & Storage opgericht in Almere en in april 2002 verhuisd naar Lelystad aan Industrieterrein “Flevopoort”. Wij verkopen magazijn- en kantoorinrichtingen in de ruimste zin van het woord. Of u nu een archiefkast, een werktafel, een vloerconstructie of een complete kantoorinrichting nodig heeft, bij ons kunt u het vinden tegen de scherpste prijzen. ARS is tevens importeur van magazijnstellingen van het merk “DUWIC”. Dit betekent dat u voor uw legbordstellingen, grootvakstellingen en palletstellingen (en meer) bij ons aan het juiste adres bent.

Med Services Europe B.V [Netherlands]
Med Services Europe conducts business development for Pharmaceutical, Biotech, Diagnostic and Medical Device Companies. We specialize in developing and managing distributor networks for medical manufacturers in Eastern and Western Europe.

ProVerde - Trade Strategies [Netherlands]
Based in The Netherlands, ProVerde provides trade facilitation and trade mediation services to companies and organisations working with cut flowers & plants, young plant material, fruits & vegetables, and biodiversity products.

All-Round Legal and Financial Translations [Netherlands]
All-Round Translations of The Hague is one of the few translation companies in the Netherlands which can justifiably claim to specialize in legal and financial work. All-Round works exclusively with experienced, qualified 'sworn' translators and editors. Many have taken a degree in translation or linguistics with further specialist qualifications. Founded over 55 years ago, we are acknowledged experts in the translation of legal and financial documents from and to Dutch, English, French, German, Italian and Spanish. We are one of the few translation companies in the Netherlands with the ‘Taalmerk’

Bed and Breakfast Immerloo [Netherlands]
Comfortable Bed and Breakfast Inn at very reasonable rates.

Art On Delivery.nl voor schilderijen en lijsten [Netherlands]
Art On Delivery.nl is een internetwinkel voor schilderijen en schilderijlijsten. De Artshop biedt landschappen, stillevens, bloemstillevens, geschilderde bloemboeketten, schilderijen in olieverf met koeien, vogels en andere dieren van professionele kunstenaars als Adri Dijkhorst, Johanna Walters en Erica Nass. In de Lijst shop worden baklijsten en sierlijsten aangeboden van topmerken. Zowel de lijsten als de kunstwerken kunnen online worden besteld en worden thuis persoonlijk bezorgd. Klant is koning, en de service van de klantvriendelijk denkende virtuele galerie Art On Delivery.nl is dan ook hoog.

LeeuwisFysiogroep [Netherlands]
Onze organisatie bestaat sinds 1973 en is uitgegroeid tot een dynamische en vooruitstrevende onderneming in de paramedische dienstverlening. Door onze jaren lange ervaring en de hoge eisen die wij stellen aan de professionals kunnen wij een zeer hoge continue kwaliteit bieden. De professionals zijn specialisten uit diverse disciplines. Onze dienstverlening kenmerkt zich door; kwaliteitgerichtheid, vooruitstrevendheid, geen wachtlijsten, goed contact, evaluatie en advies. Hierdoor wordt onder ťťn dak naast de behandeling van de klacht ook de dieper liggende oorzaak aangepakt.

Fotograaf Joost Duppen [Netherlands]
Professional photographer, Architectural, commercial, digital, portrait, group, royaltyfree, wedding photography. From 35mm to rollfilm, from super wide-angle tot tele.

Scholten Verhuur machines en Gereedschap [Netherlands]
Scholten Verhuur BV is een verhuurbedrijf gevestigd in Alkmaar aan de Kitmanstraat 14 wij verhuren en verkopen de meest uit ťťn lopende machines en gereedschappen voor de bouw en industrie tevens zijn wij gespecalieerd in het boren en zagen mbv. diamant.Wij nemen ons werk zeer serieus en "hebben we niet" zult U bij ons niet snel te horen krijgen. Dat is in korte lijnen Scholten Verhuur BV.

Scubacollege [Netherlands]
De duikschool van midden Nederland

Prodating.nl [Netherlands]
Prodating.nl is de snelst groeiende datingsite van Nederland. De site is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date. En prodating is ook nog eens gratis.

Atlas Reiki, behandelingen en cursussen [Netherlands]
ATLAS REIKI biedt Reikibehandelingen en een luisterend oor. ATLAS REIKI is gespecialiseerd in: migraine, depressie, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, chronische klachten, onverklaarbare pijn en rouwverwerking, levensvragen en geestelijke begeleiding bij zware ziektes. ATLAS REIKI biedt tevens Reiki cursussen.

mailinglijst [Netherlands]
Mailinglijst kunt u snel en efficiŽnt uw periodieke nieuwsbrieven (emails) versturen. Het opmaken van uw nieuwsbrief in htmL en het beheren van e-mail-adressen van relaties is volledig geautomatiseerd.

Event Media, Light and Sound [Netherlands]
Licht en geluid verhuur, drive-in shows, shows en live bands, webdesign, studio opnames en promotie.

ZoekNed [Netherlands]
Zoekned.nl, uw zoekmachine voor telefoonnummers, adresgegevens en websites van bedrijven (ook webshops) in Nederland.

dierenwebsite [Netherlands]
Een site boordevol informatie over verschillende dieren. oa. konijnen, knaagdieren, reptielen, amfibieŽn, vogels & landbouwhuisdieren.

Natuurprenten/Holland [Netherlands]
47 years old model en nature photographer. I doing this a long time.

EVTranslation.com [Netherlands]
A high quality, low-cost service for translation between English and Vietnamese. Whatever your English-Vietnamese translation needs are, from a one page letter to a complete set of company manuals, articles, contracts, web pages or all kinds of documents, EVTranslation has the ability to do the translation with high quality results. Your translation needs will be met by a professional team of translators that will provide you with the best quality of their service.

Datecom [Netherlands]
Zoek je een leuke vriendschap, een spannende date of een vaste relatie? Registreer je nu gratis bij Datecom. Bij Datecom kom je op een gemakkelijke, veilige en anonieme wijze in contact met anderen.

Ervaringen met autobedrijven [Netherlands]
de eerste website die het mogelijk maakt om autokopers een mening/ervaring te geven en te lezen. Uiteraard is dit alles kosteloos. Praktisch alle autobedrijven uit Nederland zijn vertegenwoordigt (+/- 10.000 stuks!). Hierdoor willen we meer inzicht geven in de autowereld welke dealers "betrouwbaar" zijn en welke autokopers beter kunnen vermijden.

business interpreters and translators [Netherlands]
Business Interpreters, set up in Amsterdam in 1990, provides interpreting and translation services both in the Netherlands and abroad to a range of organizations such as law firms, civil-law notaries, banks, the business sector, government institutions, radio and television broadcasting companies, film production companies and the courts. We specialize in English, French, German, Italian, Dutch, Spanish and Russian, but we also mediate for other languages. Business Interpreters stands for confidentiality, quality, flexibily and continuity.

Draaiorgels organisatie [Netherlands]
Wie kan zich het niet herinneren, de vrolijke klanken van het draaiorgel uit zijn jeugd. De fijne muziek, zoals een Hollands walsje, de klassieke klanken van een operette of eventueel muziek van deze tijd.Wij beschikken over een aantal schitterende draaiorgels, groot en klein, welke qua afmetingen ook bij u naar binnen gebracht kunnen worden. Of gewoon een plaatsje bij een evenement buiten kunnen krijgen. Voor het organiseren van een succesvol draaiorgel evenement ben u hier aan het goede adres. Ook voor u eigen een draaiorgeltje te laten bouwen kun u bij ons terecht.

Sponsoring Buro Nederland (SBN) [Netherlands]
Some companies outside The Netherlands already have contacted SBN about the possibilities of sponsoring Dutch events. We therefore think there could be more foreign interest for our work. When you are a foreign company wishing to have your sponsoring plans for The Netherlands researched thoroughly, feel free to contact us at (telefoonnummer/e-mail). We are alwayswilling to tell you more about the way we work, our costs and whether wethink your plans could be successful or not.

Mart Mix Productions [Netherlands]
We specialize in producing commercial megamixes and medley's for record companies, producers, bands and radio stations. We have more than 10 years experience working with major record labels and world famous artists.There is no job too big or too small for us.

Prognos diagnosis & Therapy [Netherlands]
PROGNOS is a diagnostic and therapy system based on the Traditional Chinese Medicine. A fusion of thousand years of medical knowledge and the most modern technology in one system, which for the first time provides a real oppertunity towards the prevention of sickness.Using a painless method, which takes only a few minutes to complete, a picture of the engergetical state of the body can be created. For 5000 years, the Chinese found that the root of all sickness can be ascribed to a disordered energy-cyclus. The discoveries of the ancient Chinese were the basis for the science project of the team of Prof. Dr. med. Zagrjadski. Within in this process, thousand-year-old knowledge was combined with most modern technologies into one system, which captured the energy-management and therewith the health-state of a cosmonaut before and after a space-travel.

Radar scheepsexperts [Netherlands]
Radar scheepsexperts is een onafankelijk keurings en taxatiebureau voor pleziervaartuigen.

Global Computersecurity BV [Netherlands]
The experts in computersecurity systems. Stop theft of your computer and Flatscreen. You can secure your devices with seculockers, anchors permanentmarking systems or with specialy designed encloshures. Though based in the Netherlands, sale throughout Europe and Asia. Our website is currently being translated in English, Bahasa and German.


ddClick here for list of all keywords
ddFind a new webhost here
ddBecome an UGA link partner, exchange traffic with us

 

 

Click here for information