Dating, relaties, uitgaan en vriendschap

 

vriend.jpg (22266 bytes)

Couple.jpg (7803 bytes)

Steeds meer mensen ontmoeten elkaar online !

Het aanmelden van uw advertentie is geheel gratis en is ideaal als u ook op zoek bent naar een vriend of vriendin, een date of bijvoorbeeld iemand of mee te gaan sporten, dansen of op reis te gaan.

Plaats nu vast uw advertentie en bereik duizenden mensen in Nederland en België.

En nogmaals, onze site is niet alleen voor mensen die een date zoeken maar
zeker ook voor mensen die gewoon een vriend / vriendin zoeken om samen
iets te gaan doen. Veel mensen hebben een bepaalde hobby die zij niet
echt kunnen delen met hun partner en deze mensen kunnen dan via deze
site in kontakt komen met andere mensen die dezelfde hobby hebben. 

Mvg

Ron Fonteine
Romantiek.com

Email ons


Plaats nu zelf een gratis advertentie:

Voornaam  
Leeftijd
Geslacht (m/v)
Woonplaats
MSN naam
Hobbies
Email adres
Je zoekt Een vriend
Een vriendin
Wat wil je samen gaan doen?
Uitgaan, stappen
Reizen
Sporten / fitness
Iets doen mbt je hobbies
Cursus/opleiding volgen
Ruimte
voor extra
opmerkingen

 


Google
Web www.ugamedia.com

Romantiek.com
Op zoek naar vriendschap of een leuke date? Kijk dan eens op deze site en meldt je profiel gratis aan.

Relatie4u.nl - dating
De ervaring heeft ons geleerd dat online-dating één van de beste manieren is om nieuwe (vaste) vrienden te maken. Wij willen u dan ook graag de mogelijkheid bieden om middels dating passende relaties te vinden, Mensen ontmoeten en met ze praten is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam. Ook kun je nieuwe vrienden vinden via ons eigen mailsysteem. Zo kun je meer van elkaar te weten komen om een relatie op te bouwen.

Afspraak.nl
Afspraak.nl onderscheidt zich van andere contactsites door de zoekopdrachten in vier hoofdgroepen te verdelen waardoor het zoeken eenvoudiger wordt en de slagingskans stijgt. Het is vervelend als je op zoek bent naar een reispartner om uitsluitend mee op reis te gaan en de persoon die reageert denkt dat het een verkapte sex- of relatieadvertentie is.

Romance
Zoek je een internationale date? Meldt je dan nu aan.

't Vervolg
We zijn een niet-commerciële vereniging voor alleenstaanden, actief in de regio rond Aarschot. Onze groep bestaat voornamelijk uit dertigers en veertigers, maar ook andere leeftijden zijn welkom. Iedereen die sociaal, actief en jong van hart is vindt een plaatsje binnen 't Vervolg.

10 sec Dating
10 seconds dating, 30 dates op 1 avond. Dertig singles ontmoeten dertig andere singles op één avond. Gedurende enkele minuten knoop je een gesprekje aan en vuur je - serieuze en minder serieuze - vragen af. Daarna beslis je of je je gesprekspartner nog eens wil ontmoeten. Misschien is het liefde op het eerste gezicht, maar het kan ook zijn dat je nog eens verder wil kletsen over gedeelde interesses. Of wellicht denk je je ideale bridgepartner of wandelmaatje gevonden te hebben.

1ouder
De 1ouder site is een informatieve site voor alle alleenstaande ouders (eenoudergezinnen, 1ouders): gescheiden, weduwe, weduwnaar, bewust alleenstaande ouder en samengestelde gezinnen. Vaders en moeders. De stichting heeft ten doel:

a. het werven van fondsen teneinde de website van de Stichting 1Ouder te kunnen handhaven als platform voor alleenstaande ouders en samengestelde gezinnen, voor informatievoorziening en –uitwisseling;
b. het stimuleren van en het leveren van bijdragen aan de publieke meningsvorming over de ondersteuning van alleenstaande ouders en samengestelde gezinnen door middel van het Internet en andere kanalen;
c. alle ander activiteiten die met het bovenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

3 Minuten Dating
Bij 3MinutenDating.nl ontmoet je op één avond 30 singles die ook op zoek zijn naar een leuke relatie. In een gezellige sfeer maak je in korte tijd kennis 1 op 1 kennis met elkaar. Misschien ontmoet jij de ware wel ! Al roulerend ontmoet je ongeveer 30 vrijgezellen. Beslist een spectaculaire ervaring! In privégesprekjes van 3 minuten ben je goed in staat om te ontdekken of het klikt. Pas dan besluit je of je elkaar misschien nog eens wilt ontmoeten!

8om8
8om8 is een club met leden die op een verassend gezellige manier andere, gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten. 8om8 verzorgd regelmatig diners en andere activiteiten met 4 alleenstaande mannen en 4 alleenstaande vrouwen waardoor niet alleen nieuwe partners maar ook nieuwe vrienden worden gevonden. 8om8 zorgt ervoor dat een leuke groep mensen met ongeveer gelijke interesses en achtergronden deel neemt aan de activiteiten.Deze activiteiten zijn meestal diners, maar bij voldoende interesse zullen ook andersoortige activiteiten zoals wijnproeverijen en museumbezoeken worden georganiseerd.

A I Relationlink
A&I Relationlink is een professioneel relatiebemiddeling bureau, gevestigd in Nederland. Dit bureau helpt u snel aan een aantrekkelijke partner uit Polen of Rusland voor een serieuze relatie of huwelijk. A&I Relationlink besteedt veel aandacht aan het bestand van dames, het actueel houden hiervan en de werving van nieuwe dames. Bij ons bureau melden zich iedere maand rond de 150 nieuwe dames aan. Na zorgvuldige en kritische selectie schrijven wij hiervan rond de 100 dames per maand in, waarvan ongeveer de helft uit Polen komt.

Activiteitenclub Gelderland
In februari 2001 is de aktiviteitenclub Gelderland van start gegaan. Dit initiatief is genomen door Frans en Lelie. Het idee erachter is dat je op een leuke manier je kennissenkring uit kunt breiden. De aktiviteiten lopen uiteen van actief bezig zijn tot amusement/uitgaan. Gezelligheid staat voorop met zo weinig mogelijk verplichtingen. Zowel singles als stellen met minimaal MBO-niveau zijn welkom. Je mag vrienden en vriendinnen meenemen. Op het moment zijn wij met ongeveer 30 mensen tussen de 25 en 50 jaar. De verhouding man-vrouw is fifty-fifty.

Afspraakje
Je bent op zoek naar liefde, romantiek of nieuwe relatie? Op Afspraakje kun je in contact komen met mensen die ook op zoek zijn. Plaats een advertentie op Afspraakje en wie weet kun je al gauw een afspraakje maken voor een gezellige date.

All Matches
Bent u op zoek naar een langdurige relatie, vriendschap of vriend of vriendin om mee te gaan shoppen, stappen, museum te bezoeken of stedentrips te ondernemen, ons relatiebemiddelingsbureau heeft dit maatje op maat in het bestand.

Alleenstaandenpagina
Stichting 't Hartje van Rotterdam en Stichting Brabantse Alleenstaanden zijn met ingang van 1 januari 2003 geen activiteitenclubs meer voor alleenstaanden. Zij streven nog wel hun doelstelling na n.l. het bevorderen van contacten tussen de alleenstaanden en geven nu gezamelijk een contactblad uit met de naam Alleenstaandenpagina.nl met allerlei advertenties, nieuwtjes tot betrekking van de alleenstaanden, zoals: over echtscheiden, omgangsregeling, wetgeving, maar ook nieuwtjes voor weduwen en weduwnaars en ook zullen we af en toe nog een activiteit ondernemen. Het wordt beslist geen relatiebemiddelingsbureau, maar ze biedt wel de mogelijkheid om met andere alleenstaanden uit voornamelijk Zuid-West Nederland, leuke contacten te leggen op allerlei gebied.

AllesOverDating.nl
AllesOverDating.nl behalve het daten zelf. Deze dating site biedt je hulp en begeleiding bij het daten en het aangaan van een date tijdens je dating dagen. Op deze dating site is van alles te vinden van datingsites, tips voor de liefde en je date etc

Amor Que Sí
Vele jonge vrouwen in Latijns Amerika dromen ervan samen te zijn met een eerlijke man, die haar respecteert, lief hebt en die haar niet naar korte tijd op het tweede plan zet voor weer een andere vriendin er bij. In de praktijk is dat regelmatig ter plekke wel de praktijk. Daarnaast komt het helaas voor dat vrouwen serieus niet goed worden behandeld. Daarom willen vele dames vanuit deze regio heel graag een relatie met een buitenlandse- i.p.v. een locale man. Bovendien is er al een tekort aan locale mannen omdat een groter deel van de bevolking uit vrouwen bestaat. Dus probeer uw geluk.

Asian Contact
Hèt relatiebemiddelingsburo voor de Nederlandse en Belgische man met "Filipijnse droomvrouwen". Reeds 10 jaar actief in Filipijnse relatiebemiddeling.
Meerdere kantoren in Nederland,België en op de Filipijnen. Eigen verblijfsresidentie op de Filipijnen.

AVA
De vereniging is een non-profitorganisatie en functioneert als een ontmoetingsplek voor jongerentussen de 25 en 35 jaar. Wil je nieuwe vrienden ontmoeten doe dan meemet onze activiteiten zoals: uitgaan, wandelen, cultuur, theater,spel, etc

Brim
Ben je hoogopgeleid of zelfstandig ondernemer en zoek je een vriend of vriendin om je leven meer dimensie te geven? Dan is Brim de
relatie site voor jouw! BRIM is een groot netwerk voor unieke ontmoetingen. Voor iedereen op minimaal HBO niveau. Waarom? Omdat er voor alle andere mensen al voldoende datingsites zijn, maar voor jou niet. Je kunt trouwens meer met BRIM. Zoek je een vriend waar je gewoon leuke dingen mee wilt ondernemen, zoek je een vriendin om mee uit te gaan, zoek je iemand met dezelfde hobby? Al deze mogelijkheden vind je bij BRIM. Met onze drukke carrières, met de ervaring dat we in het café maar zelden unieke mensen tegenkomen, en omdat we -diep in ons hart- niet meer geloofden in het medium internet voor een unieke ontmoeting. We hebben bijna alles, een fijn leven, een goede baan, een heerlijke omgeving maar we missen hem of haar. We hebben te weinig tijd om ons sociale netwerk uit te breiden. We willen leuke contacten om het weekend meer kleur te geven of we zoeken een businesspartner.

Club SVB
Club SVB is een landelijke organisatie voor alleenstaanden met en zonder kinderen, omdat er een circuit moet zijn waarbinnen alleenstaanden elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten om de kennissen- en vriendenkring uit te breiden via deelname aan allerlei activiteiten. Ieder lid kan daarvoor suggesties aandragen. Al meer dan 20 jaar worden in maandelijkse berichten evenementenprogramma's opgesteld waarin alle suggesties zijn verwerkt. De Club kent geen leeftijdsbeperkingen dus de leden / donateurs variëren in leeftijd van 20+ tot 80+. Ca. 90 % van de leden / donateurs behoort tot de leeftijdscategorieën 30+, 40+, 50+ en 60+ en is vrij regelmatig over die categorieën verdeeld. Het totale ledental werd lang beperkt door een natuurlijk plafond verbonden met handmatige verwerking van verzending en ledenadministratie maar kan nu groeien tot 1000 of 2000, via regelmatig adverteren en aanvullende public relations.

Constance Sars
Constance Sars Relatie-bemiddeling.
Constance Sars bemiddelt op succesvolle wijze voor de SINGLES VAN NU, die serieus op zoek zijn naar een liefdesrelatie. Wij werken integer en discreet, met bijzondere nadruk op persoonlijke bemiddeling. Dat is ons uitgangspunt. Alle aandacht voor u: uw persoonlijke situatie, uw persoonlijke wensen, uw verwachtingen en wat u de ander te bieden heeft. Daarin zijn wij sterk, daarin zijn wij professionals. Constance Sars is het oudste relatieadviesbureau in Nederland, opgericht in 1968 en werd in 1971 als eerste bureau officieel erkend door de Raad van Toezicht bij Relatievorming, ingesteld door het ministerie van WVC. Nu zijn wij aangesloten bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling van de Stichting Geschillencommissies. Dit betekent voor u een extra waarborg.

Contactwereld.nl
Contactwereld - Zoeken en (terug) vinden van oude en nieuwe bekenden, zoals klasgenoten, collega's, dienstmaten, plaatsgenoten, lotgenoten, buurtgenoten etc

Cu2.nl
Cu2.nl is dé foto-contact-site van Nederland en Belgie. Sinds 25 april 2000 zijn we online.

Cyberfriends.be
Cyberfriends, de nieuwste Belgische vriendenclub. Leer nieuwe vrienden kennen.

D-Date Partnerlink
Het vinden van een geschikte partner is er niet makkelijker op geworden. Traditionele ontmoetingsplaatsen zijn verdwenen en drukke banen slokken veel tijd op. De kans dat de ideale partner plotseling voorbijkomt, is daardoor een stuk kleiner geworden. Toch zijn honderdduizenden alleenstaanden in Nederland op zoek naar die ene persoon waarmee ze hun leven willen delen of met wie ze een speciale band willen hebben. De vraag is alleen: Waar vind je die? D-Date is het antwoord op uw zoektocht naar de ideale partner. Met behulp van de opties die D-Date biedt, kunt u snel en eenvoudig een partner vinden of zelf gevonden worden. De formule van D-Date staat garant voor een optimaal resultaat, waarbij de privacy van de deelnemers volledig beschermd blijft. D-Date is kortom dé relatie-site van Nederland.

Dat Ik
Ontmoeten van nieuwe vrienden en het vinden van een partner is veel makkelijker met de Belgische dating-dienst Datik.be. Ontstaan begin 2003 als sms2date, groeide Datik heel snel uit tot de grootste dating dienst in Vlaanderen.

Datelinks.net
Datelinks.net (links naar datingsites, contactadvertenties, clubs, chatsites). Datelinks.net is een onafhankelijke webpagina met handige links naar diverse soorten date- en chat pagina's:

- Gratis dating
- Betaalde dating
- Chatboxen
- Relatiebemiddeling
- en meer

Dating Nederland
relatiebemiddeling dating een date een vaste relatie of vriendschap! Relatie organisatie Telecontact Nederland voor snel contact met alleenstaande vrouwen of mannen! U bent hier aan het juiste adres voor snel contact met andere alleenstaanden, die net als u ook op zoek zijn naar een duurzame relatie, date of vriendschap! Onze doelstelling: op een snelle en makkelijke manier (binnen enkele dagen!) contact met andere alleenstaanden, en voor iedereen betaalbaar! Zoals u weet: wordt het voor mensen steeds moeilijker om die "speciale persoon" te vinden waarmee men een nieuw leven op wil bouwen. Zo zijn er veel mensen die graag een partner zouden willen, maar die helaas niet langs de traditionele weg langdurig kunnen zoeken. Hiervoor hebben wij de ideale oplossing! Waarbij u verzekerd bent van snel contact met alleenstaande dames/heren, die net als u ook serieus op zoek zijn naar een (vaste) relatie, date of vriendschap!

Dating Time
Dating Time Reisgenotenkrant is het kennismakings-tijdschrift voor wie op zoek is naar een reisgenoot of reisgenote, vriend of vriendin, partner of blind date! Met een oplage van ruim 6000 en meer dan 500 contactadvertenties het tijdschrift van en voor mensen in Nederland en Vlaanderen die op zoek zijn naar een reisgenoot, vriend/vriendin, relatie/partner, blind date of iemand voor uitgaan / vrije tijd.

Dating World
Relatiebemiddeling & Dating. 1.000 mooie meisjes en jonge vrouwen uit Nederland, Polen, Rusland, de Filippijnen, Suriname, enz. willen kennismaking, vriendschap, huwelijk met u. Voor een lage éénmalige contributie ontvangt u de namen, volledige adressen, uitvoerige persoonsbeschrijvingen en foto's van 1.000 leuke meisjes en knappe jonge vrouwen uit meer dan 80 landen: Nederland, België, Zweden, Finland, Rusland, Polen, de Filippijnen, Thailand, Suriname, Peru, Brazilië, enz. U kunt naar zoveel vrouwen schrijven als u wilt, zonder enige verdere kosten.

Dating.Viastart
Dating startpagina van Viastart.nl met de beste links voor Nederlandse, Belgische en Internationale dating. Dating in Nederland, België en internationaal, dating, jongerendating, ouderendating, mannen, vrouwen, date, contact, vriendschap, paren, swingers.

De Nationale Alleenstaandendag
Iedere 3e zaterdag van September. De groep mensen die er bewust voor kiest om alleenstaand door het leven te gaan, is snel groeinend en passend in de huidige tijdgeest: het streven naar persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid. Naar verwachting zullen er in 2015 ongeveer vijf miljoen alleenstaanden in Nederland zijn. Alleenstaanden die er dus bewust voor kiezen roemen hun vrijheid. Maar toch hebben ook zij het als alleenstaande vaak niet gemakkelijk. In finacieel opzicht: alleenstaand zijn betekent immers extra kosten, want je moet helemaal alleen opdraaien voor de vaste levenslasten zoals hypotheek of huur, gas-water-licht, verzekeringen en andere uitgaven. Maar ook in emotioneel opzicht: het wordt meestal nog steeds zielig gevonden (en zo gevoeld!) als je alleen naar recepties, feestjes of verjaardagen gaat en als je uit eten wilt, is nog steeds het kleine tafeltje achteraf jouw noodlot. Er zijn uiteraard heel veel organisaties die zich met alleenstaanden bezig houden. De meeste zijn lokaal gericht en organiseren uiteenlopende activiteiten. Bijna altijd zijn deze activiteiten er op gericht om alleenstaanden de gelegenheid te bieden een vaste partner op te zoeken.Ter bevordering van deze gedachten heeft de Stichting Alleenstaandendag een dag in het leven geroepen. Op deze dag kan extra aandacht worden besteed aan de groeiende groep alleenstaanden.

De RelatieCoach
De relatiecoach stelt de vragen die hij ook in zijn eigen praktijk stelt. Veel mensen zijn zoekende of hebben problemen in hun relatie. De echtheid die boven tafel komt verbaast iedereen.

De relatietest van Nederland
De relatietest van Nederland - test je relatie, doe een lovetest, leer over liefde, probeer de liefdestest,

De Uitgroep Friesland
De Uitgroep Friesland is een uitgaansgroep, zonder winstoogmerk, voor (oudere) jongeren van 30 tot 45 jaar. De Uitgroep Friesland organiseert gezellige groepsactiviteiten.

E-date
De leukste vrouwen uit JOUW REGIO wekelijks gratis in je mailbox. Ontvang elke week gratis de nieuwste selectie advertenties per e-mail. Wij selecteren op basis van jouw criteria de passende advertenties en sturen jou deze toe. Deze e-mailservice wordt nu alleen verleend voor mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Je kunt je ten alle tijde ook weer afmelden als je geen behoefte meer hebt aan de informatie.

E-dating.nu
Het gratis dating-netwerk van Nederland en Vlaanderen. Liefde en romantiek, een leuke date, een duurzame relatie. E-dating.nu is voor iedereen die op zoek is naar een leuke date of een duurzame relatie. E-dating.nu is het dating-netwerk van Nederland en Vlaanderen en is serieus, veilig en discreet. Met onze duizenden contactadvertenties en bezoekers kunnen we je garanderen dat je met E-dating.nu absoluut die ene bijzondere persoon vindt die je zoekt! Plaats zelf een advertentie en ontdek het gemak en vooral het plezier van E-dating.nu!

e-Matching
Beter opgeleide singles (academisch, hbo en mbo niveau) vinden elkaar wel bij e-Matching.nl - AVR erkend. De oudste online matchingservice van Nederland (sinds 1998). Wij zijn speciaal gericht op beter opgeleide singles (academisch, hbo en mbo niveau) en zijn erkend door de AVR. Dagelijks schrijven zich circa 100 singles in.

E-Romance: romantiek online
Deze site van e-romance gaat over romantiek, liefde, liefdesgedicht, aandacht.

Easy Contact
Easy Contact, het professionele relatiebureau dat zich beroepsmatig bezig houdt met het koppelen van partnerzoekende mensen. Wij doen dit al 12 jaar lang met veel succes. Wij zijn een landelijke organisatie die regionaal werken met persoonlijke consulentes. Wij staan op nummer 1 als het gaat om persoonlijke bemiddeling en resultaat. Toegankelijk voor mensen zoals u, mits ongebonden en toe aan een nieuwe relatie! Wij zijn met meer dan 35 consulentes elke dag beroepsmatig bezig met relatiebemiddeling. Als u serieus op zoek bent naar een relatie en daarin o.a. persoonlijk begeleid wilt worden; kies dan voor het gemak van Easy Contact!

Een gunst van de staat of een gunst van je ex vrouw
Elk einde is weer een begin.De reden dat ik deze site ben heb gemaakt is om een ieder die er interesse in heeft, het onrecht en leed wat een gescheiden vader mee maakt te kunnen laten volgen.

Fakerslijst.nl
Op de Fakerslijst staan alle fakers vermeld die op datingsites fake-advertenties plaatsen.

Farm date
Farm Date is een dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken via het internet.  Op Farm Date kun je natuurlijk een partner vinden voor een relatie maar je kunt ook gewoon een vriendschappelijk contact leggen met andere deelnemers. Het is mogelijk om een uitgebreid eigen profiel aan te maken en dit eventueel te voorzien van een foto. Hoewel Farm Contact zich met name op de agrarische gemeenschap richt, is iedereen natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan Farm Date.

Filipina
Filipina, contactadvertenties van alleenstaande filipijnse dames, aziatische vrouwen op zoek naar een vrijgezel.

Flirtzone
Is het je wel eens overkomen dat je was wezen stappen en vergeten een telefoonnummer of een e-mail te vragen??? Je een oogje op iemand hebt en wil je weten of die persoon dat ook op jou heeft? Op vakantie bent geweest en vergeten nummers uit te wisselen? Tips nodig hebt om iemand te versieren? Wilt laten weten waar je uit gaat. Waar de beste feesten zijn? Lekker chatten? Of gewoon nieuwsgierig? Dan is dit 'the place to be'.

FlitsDate
FlitsDate®, een 3-minutendatingavond voor de moderne single. Hoewel het zoeken/vinden van een potentiële partner natuurlijk het hoofdmenu vormt, is FlitsDate® vooral een leuk avondje uit, want de gezelligheid en ontspannen sfeer staan voorop. Hoe het werkt? Op een FlitsDate®-avond spreek je zo'n 25 mensen afzonderlijk, gedurende 3 minuten. Daarna beslis je zelf: laat je het bij dit gesprek of smaakt de kennismaking naar meer...

Food And Friends
Food And Friends: Ontmoet nieuwe mensen, zakelijke contacten in de leukste sfeer! Food and Friends.. laat je nieuwe mensen ontmoeten in de allerleukste restaurants van Amsterdam, maar binnenkort door heel Nederland. Of je nu persoonlijke of zakelijke contacten wilt opdoen.

Friends For Fun
Friends 4 Fun is een ondernemende groep oudere jongeren (vanaf geboortejaar 1966). Het doel is om gezamenlijk activiteiten te ondernemen welke men niet zo snel alleen of met een kleine groep doet. Activiteiten worden op niet commerciële basis georganiseerd "door de deelnemers voor de deelnemers". De activiteiten worden zo goedkoop mogelijk gehouden door alle onkosten onder de deelnemers te verdelen. Deelname aan de activiteiten geschiedt vrijwillig en op eigen risico. De groep is gebaseerd op gezelligheid, openheid en respect voor elkaar. Eventueel kan men op deze manier ook mensen ontmoeten om mee op vakantie te gaan, omdat men elkaar door de activiteiten al beter leert kennen.

Gekkie's Dating
RSVP - Het Leukste Trefpunt voor singles. RSVP combineert de eigenschappen van traditionele contactadvertenties met de kracht van internet. Onze Members kunnen gedetailleerde profielen van zichzelf op de site plaatsen, met daarin allerlei gegevens waarop kan worden gezocht. We zijn ervan overtuigd dat RSVP een groot aantal voordelen biedt ten opzichte van de traditionele manieren om mensen te ontmoeten (contactadvertenties in de krant, bars, clubs, toevallige ontmoetingen enzovoorts).

Happy People
Relatiebemiddeling en huwelijksbemiddeling. Het Happy People Team zorgt voor een eerlijke, discrete begeleiding: regionaal, nationaal of grensoverschrijdend!  Je kent dat gevoel van verlangen. Alsof er iets in je leven ontbreekt. Toch heb je een job, je familie, je vrienden, goede sociale contacten ... maar je mist gezelschap en gezelligheid. Kleine dingen met iemand kunnen delen, maakt het leven immers zoveel aangenamer. Je vindt in jouw omgeving niet meteen die persoon die voor jou het verschil maakt. Happy People® steekt het geluk - jouw geluk - een handje toe.

Helemaal Jij
Helemaal Jij: advies over uiterlijk en uitstraling en persoonlijke ontwikkeling. Bodylanguage, tips om te flirten en nog veel meer!

Hoger Opgeleiden Aktief
Hoger Opgeleiden Aktief. De aktiviteitenclub voor hoger opgeleiden. De club is in december 2002 ontstaan en de eerste aktiviteiten vinden plaats vanaf 1 januari 2003. Het is de eerste aktiviteitenclub waarbij de leden zelf aktiviteiten via het internet kunnen invoeren en ook kunnen inschrijven op aktiviteiten.

Holland Indonesia Partners
Holland Indonesia Partners - relatiebemiddeling; contactadvertenties met foto's. Holland Indonesia Partners is een in Nederland en Indonesië gespecialiseerd relatiebemiddelingsbureau, met als doel een eerste kennismaking te realiseren tussen u en uw toekomstige partner. Uit ervaring blijkt dat relaties tussen partners uit beide landen in het algemeen succesvol zijn. Een belangrijke reden voor u en HIP om voor een doelbewuste en gerichte aanpak te kiezen.

iDeet Vlaanderen
iDeet.com - de grootste datingsite van Vlaanderen. iDeet.com is een Vlaamse datingsite, waarbij mensen elkaar kunnen vinden en met elkaar kunnen communiceren op een vrije en vooral GRATIS manier. iDeet (fonetisch 'e-date') is vrijwillig gebouwd, om een platform voor dating en kennismaking te creëren.

Indonesian Beauty
Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen Nederlandse heren en Indonesische dames. U bent op de juiste plek als u op zoek bent naar een partner of als u meer informatie wilt in winnen over onze werkwijze met diverse gratis services. Verder vindt u op deze site contact advertenties met bijbehorende foto's van onze leden die wij u te bieden hebben.

Inktvis
Voel jij je te oud voor de jeugdclub en te jong voor de bejaardensoos en ben je nog steeds single maar geen hopeloos zoekende, dan kan het wel eens zijn dat jij tot onze doelgroep behoort. Zoals je al kunt zien heeft de club een Christelijke signatuur. Heb je geen Christelijke achtergrond ben je net zo goed welkom als je geen moeite hebt met het karakter van de club.

Interdating.nl
Dating - Zoek een date of plaats een advertentie. Alleen serieuze oproepen worden getolereerd. Dé site waar je een serieuze date kunt vinden bij jou in de buurt!. Interdating.nl probeert mensen met dezelfde interesses, achtergronden, afkomst en ideeën bijelkaar te brengen. Momenteel zijn we bezig met een speciale zoekmachine waarbij het vinden van een perfecte date nog makkelijker wordt.

InterDuo
InterDuo, het relatiebemiddelingsbureau voor Nederlandse en Belgische HBO'ers en academici. In onze steeds complexere wereld is het voor veel selectief ingestelde mensen moeilijk om een passende partner te ontmoeten. Wachten op het toeval is vaak niet de aangewezen strategie om 'de grote liefde' te ontmoeten. Blijf dan ook niet wachten op het winnende lot uit de loterij, maar neem uw lot in eigen hand. Een actieve houding zal uw kansen aanmerkelijk doen toenemen.

Isgoingto.com
Op Isgoingto.com kan jij gratis je eigen profiel maken. Je eigen homepage dus, die je zelf kunt vullen met foto's van jezelf of je favoriete uitgaanslocatie. Je eigen homepage heeft een uniek webadres, "naam".isgoingto.com die je kan gebruiken als handtekening voor je e-mails of op je visitekaartje. Binnen Isgoingto.com kan je vervolgens contact zoeken met andere gebruikers en ook zien wanneer zij online zijn. Verder kun je informatie vinden over diverse soorten locaties, zoals uitgaansgelegenheden, vakantiebestemmingen maar ook events. Laat ons weten wat je van deze locaties vindt of plaats zelf een foto. Via ons message systeem kun je afspreken met je vrienden of contact opnemen met andere gebruikers en ervaringen uitwisselen.

ItClicks
Of je nu iemand zoekt om gezellig mee te mailen, om af en toe mee naar het theater te gaan, om wekelijks mee te skaten, om voorzichtig een relatie mee op te bouwen of juist iemand om een korte romance mee aan te gaan, bij ons slaag je altijd. Want dit is niet alleen een effectieve, maar ook een betrouwbare site. Effectief doordat de site uitgaat van een duidelijke driedeling: vriendschap/relatie, activiteitspartner, erotiek. Zo kom je niet voor onnodige verrassingen te staan.

Joodse Sjadchenservice
Jingles, relatiebemiddeling voor joodse singles!

Kids no problem
Kids no problem is een contactbureau (wij noemen het liever een verzamelpunt) voor alleenstaanden met kinderen en voor hen voor wie een partner met kind(eren) absoluut geen bezwaar is. Kids no problem is geen contactbureau die de werkelijkheid mooier en gemakkelijker doet overkomen dan die is. Wij beloven niet dat je hier gegarandeerd de man/vrouw van je dromen vindt, houden geen statistieken bij en laten je niet geloven dat inschrijven bij Kids no problem de enige, echte, ideale manier is om een partner te vinden.Omdat je, ondanks een leuk leven en een uitgebreide vriendenkring er toch van die momenten zijn dat je iemand mist. Een vriend, een maatje, die ene man of vrouw die een speciale plaats inneemt, iemand om weer lief en leed mee te delen.Omdat de mensen die bij ons ingeschreven staan min of meer allemaal dezelfde ervaring hebben en de wetenschap delen, dat het aangaan van een nieuwe relatie als ouder niet langer meer een kwestie is van 1 op 1, maar dat er ook rekening gehouden moet worden met kinderen.

Klub Aktivo, Stichting
Wil je nieuwe vrienden ontmoeten - en je bent single - doe dan mee met onze activiteiten voor alleenstaanden. We zijn geen relatie- of dating bureau. De sfeer is daarom heel ongedwongen. Landelijk meer dan 700 leden. Per activiteit zo'n 5 - 15 deelnemers.

Ksieje
Activiteiten- en uitgaansburo Ksieje, samen met anderen leuke dingen doen. Ksieje brengt mensen bij elkaar om samen activiteiten te ondernemen zoals: film, theater, weekendje weg, zeilen, wandelen. Samen met jou zorgen we de uitjes op sportief maar ook cultureel gebied. Klimmen in de natuur, of de vissen bezoeken, samen naar het theater voor een lach of voor oorstrelende muziek, swingen op de dansvloer of pink een traan weg bij een toneelstuk.

Ldvd.nl
Ldvd.nl is de enige echte post-dating site. Vol welgemeend advies, uithuil schouders en, altijd opwekkende, wetenschappelijk onderlegde verklaringen voor uw leed.

LetsMeet
LetsMeet.nl is een betrouwbare en leuke manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten zonder de vernedering van een dating agent of dat vrienden een date regelen. Op de LetsMeet.nl site kun je anoniem contacten leggen met onze leden en ze beter leren kennen.

Liefde.nl
Liefde.nl, voor liefde en romantiek. Deze hele website is toegewijd aan het meest mysterieuze onderwerp dat we kennen: Liefde! Tegelijkertijd heerlijk, kwetsend, ondoorgrondelijk,  magisch en spannend! Hier kan je alles erover lezen en schrijven. Enne... misschien vind je iemand die er hetzelfde over denkt als jij?

Liefdepagina
liefde.pagina.nl de meest complete verzameling liefdeslinks

Liefdesverklaring
Liefde, Lust, wat het ook is, op liefdesverklaring.nl kom je er achter of je geheime liefde jou ook ziet zitten! Stuur hem of haar een anonieme liefdesverklaring.. Als je een liefdesverklaring terug krijgt hebben jullie elkaar gevonden! Het is veilig, en gratis!

Love Match
Wil je anoniem te weten komen of iemand je leuk vindt? Doe de Love-Match. Klik op "stuur een match!" en vul daar je gegevens in. En vul ook de gegevens van degene die je leuk vindt in. Diegene krijgt een mailtje van ons waarin staat dat "iemand" hem/haar leuk vindt. Diegene gaat naar onze site en kan daar 5 emailadressen invullen van degene die hij/zij leuk vindt. Zit jouw email adres daar tussen dan hebben we een match! Daar krijg jij bericht van en hij/zij weet ook dat jij hem/haar leuk vindt! Dus kan je met een gerust hart op hem/haar afstappen. Succes!

Love-inn
lovetest - test of je grote liefde echt je eeuwige liefde blijft en of niet vreemd gaat of zal vreemdgaan. Put your love to the test !

LUVA
LUVA is de Leukste Uitgaansgroep Van Allemaal en brengt mensen van 20 t/m 46 jaar in de regio Rijnmond bij elkaar om verschillende activiteiten te ondernemen en nieuwe vrienden en kennissen te maken.

Match4me
match4me.nl - de datingsite voor hogeropgeleide singles met pássie

Mens en Relatie
Relatie bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. Betrouwbaar, deskundig en succesvol.

MijnValentijn.nl
MijnValentijn.nl - Laat weten dat je er bent! Valentijnsdag komt er weer aan. Stuur een leuk kaartje naar je oogappel! Anoniem of niet. Per e-mail en sms!

NCRV 30 Plus
Activiteitenvereniging voor christelijk alleengaande, actieve jongeren in Noord-Nederland, Veluwe-IJsselstreek en Regio Rotterdam.

NederlandDating
Gratis dating voor Nederland. De leukste en snelste manier van dating op internet voor Belgie en Nederland. Nederland Dating biedt mogelijkheden voor dating aan mannen vrouwen en stellen die hier terecht kunnen door de vele honderden online beschikbare contactadvertenties te lezen en natuurlijk zelf eigen advertenties kunnen plaatsen.

Newcontact
Zoek anoniem een partner met optimale privacy bescherming. Newcontact online relatiebemiddeling en dating. Uitsluitend voor serieuze deelnemers!

Omega
Omega bestaat uit een groep alleengaanden (en enkele ex-alleengaanden) die een aantal keren per jaar op pad gaat om gezamenlijk een dag,weekend of langer door te brengen op een mooie plek in binnen of buitenland.De groep bestaat nu uit ruim 60 mensen die het leuk vinden om zo nu en dag gezamenlijk iets te ondernemen. Niet elke bijeenkomst wordt door iedereen bezocht. Dit heeft tot gevolg dat de activiteiten niet massaal zijn. Hierdoor is er veel ruimte voor het leggen van nieuwe contacten en het aanhalen van oude vriendschappen. De activiteiten worden meestentijds georganiseerd voor volwassenen. Bij een enkele activiteit zijn ook kinderen welkom. Dit staat dan vermeld bij de aankondiging.

PartnerPlace
PartnerPlace is de relatiesite van Ted Sluymer en Gerda Hemminga waar serieuze mensen die op zoek zijn naar een èchte relatie terecht kunnen.  Een website die zich niet laat vergelijken met andere sites. Waar andere sites werken met computers en automatisering, gebruiken wij die middelen uitsluitend als gereedschap. Relaties blijven mensenwerk tenslotte.

Pleasure.nl
De beste online dating service biedt je nu nog meer mogelijkheden om de "date van je leven" te vinden! Er zijn duizenden serieuze advertenties te vinden in ons systeem, waar je op verschillende manieren in kunt zoeken. Bovendien kun je  direct een reactie verzenden, met behulp van ons matching systeem. Je moet zelf een aantal vragen beantwoorden en als de ander ook geïnteresseerd is in jou, beantwoord die ook weer een aantal vragen voor jou! Zo leer je de ander goed kennen en is de kans dat je een leuke partner ontmoet via deze website nog groter. Kijk snel of er iemand is die een advertentie heeft geplaatst die je aanspreekt. Misschien is die persoon wel op zoek naar jou!

Radha.nl
Meldt u gratis aan bij de eerstepersoonlijke Hindostaanse datingsite. Door toedoen van u, als lid van Radha.nl, zijn wij een succesvolle on-line dating site. Wij zijn zeer succesvol omdat vele leden leuke en prettige vrienden of partners hebben leren kennen.

Regiodating
De leukste, grootste meest uitgebreide dating-site van Nederland. Met RegioDating kun je heel snel en heel gemakkelijk nieuwe contacten leggen. Je bent bovendien helemaal anoniem zo lang als jij dat wilt. RegioDating heeft een eigen berichtensysteem, waardoor je dus geen gebruik hoeft te maken van je E-mailadres.

Relatie123
Welkom bij relatie123.nl. Op deze site is iedereen welkom die serieus op zoek is naar een nieuwe relatie of vriendschap. U kunt (gratis!) zoeken in de database met veel actuele inschrijvingen. Verder vindt u hier veel relatietips, een winkel en meer

Relatiebureaus.info
Bent u op zoek naar een partner en zoekt u onafhankelijke èn deskundige informatie over relatiebemiddeling en relatiebureaus? Dan bent u op de juiste website terechtgekomen ! Het is belangrijk een goede bureaukeuze te maken: dàt bureau te kiezen dat voor u de beste kansen biedt. Dankzij ‘Relatiebureaus.info’ moet dit zeker lukken.‘Relatiebureaus.info’ is een initiatief van Sent Wierda. Sinds 1986 is hij actief met objectieve voorlichting over relatiebemiddeling en relatiebureaus, met name voor de leeftijdsgroep van 30 tot 70 jaar.

Relatieplanet
Relatieplanet is een bekende datingcommunity waar je singles ontmoet die op zoek zijn naar een partner voor een serieuze relatie, vriendschap of date. Met meer dan 30.000 nieuwe leden per maand is Relatieplanet de meest actieve datingsite van Nederland en België.

Romantika
Een drukbezocht dating forum

Single @ 30
Links voor singles / alleenstaanden in de leeftijdscategorie van 24 tot 34

Solas
Solas is een stichting voor alleenstaanden en brengt mensen vanaf middelbaar niveau bij elkaar om samen activiteiten te ondernemen.

Solo Actief
Solo Aktief is een vereniging voor aktieve singles die graag aktiviteiten ondernemen met andere singles. Zoals: Dansen, wandelen, kegelen, uitgaan e.d.

Stapmaatjes
Stapmaatjes zijn cultuur en sportliefhebbers tot ca. 40 jaar die het leuk vinden om naast hun eigen vriendenkring met nieuwe mensen zo nu en dan op stap te gaan. Stapmaatjes bestaat uit cultuurmaatjes: cabaretmaatjes, filmmaatjes, toneelmaatjes, museamaatjes, dansmaatjes. Maar ook sportmaatjes: tennismaatjes, skatemaatjes, squashmaatjes, fitnessmaatjes, (beach)volleybalmaatjes, watersportmaatjes, hardloopmaatjes, voetbalmaatjes enz... Stapmaatjes zijn allemaal actieve mensen. Alle activiteiten zetten we zelf op. Stapmaatjes is een principieel niet-commercieel initiatief. Wij geloven dat fun en vriendschap niet te koop zijn. Alles is dus gratis en alle activiteiten organiseren we zelf.

Telecontact
Relatiebemiddeling dating een date een vaste relatie of vriendschap! Relatie organisatie Telecontact Nederland voor snel contact!

Thais Relatie Bemiddelings Bureau
In mijn familie en kennissenkring zijn veel lieve en aantrekkelijke dames die graag in contact willen komen met een Nederlandse man om een serieuze relatie aan te gaan. Sinds geruime tijd bemiddel ik dan ook met mijn Thais Relatie Bemiddelings Bureau dat een geheel eigen werkwijze kent en zich op tal van gebieden onderscheidt van mij bekende andere bureaus.

Thaisingles
Relatiebemiddeling tussen Nederlandse mannen en Thaise vrouwen

Todate dating service
Ben je single?Deze club is alleen bestemd voor mensen die om wat voor reden dan ook (op dit moment) geen relatie hebben. Ben je tussen de 25 en 45 jaar?De activiteiten worden georganiseerd voor 2 leeftijdsgroepen te weten 25-35 jaar en 35-45 jaar.

Together
TOGETHER® Leuke vrienden, een prima baan, mooi huis... Toch ontbreekt die ene speciale persoon. TOGETHER® is de leukste én meest doeltreffende Introduction Service in Nederland. Ontmoet ons, ontmoet hem, ontmoet haar.

U4U
U4U is een interactief platform voor actieve singles en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dat kan zijn een maatje om mee te gaan stappen, sporten of reizen. U4U verzamelt alle informatie die interessant is voor de moderne single.

Ufot
Ufot Amstelveen is een exclusief dans- en ontmoetingscentrum op niveau dat elke vrijdagavond en zaterdagavond het gehele jaar door is geopend vanaf 20.30 tot 03.00 uur. Ufot is het trefpunt in Amstelveen voor alleenstaanden uit heel Nederland. Elk weekend komen er meer dan duizend bezoekers naar Ufot. Alleenstaandenclub Ufot Amstelveen werkt samen met www.alleenstaanden.nl waarop iedere week tientallen kontaktadvertenties te vinden zijn.

Uitrecht
De uitgaansclub van Utrecht. Uitrecht is een ‘uitgaans’ club. De woorden uitgaan, ongedwongenheid, goed gesprek, makkelijk toegankelijk, gezelligheid, eigen initiatief en mensen zijn slechts een paar begrippen die in ons logo passen. Vind je het leuk om zo nu en dan iets te ondernemen en vind je het leuk dit met anderen te delen? Theater, kroegje, bioscoop, of wat anders? Je kunt hiervoor zelf het initiatief nemen of reageren op oproepjes die anderen hebben geplaatst. Kom je uit Utrecht of de naaste omgeving, ben je tussen de 25 en 40 jaar? Dan is Uitrecht misschien iets voor jou. Ben je lekker ongedwongen en vind je het leuk om met andere mensen om te gaan? Dan moet je gewoon een keer komen kijken! Uitrecht is geen datingclub. De eerste opzet voor jou moet zijn het leuk te vinden om met anderen om te gaan, je kennissenkring uit te breiden of nieuwe vrienden te maken.

Vakantieliefde.com
vakantieliefde.com zoekt je oude vakantie liefje op. Ooit een vakantie vriend of vriendin gehad en geen contact meer? Zoek hem of haar nu op!

Vegadates
Vegadates.nl - vegetariërs en veganisten ontmoeten elkaar

Vegatopia
Via de gratis contact-advertenties in Vegatopia kun je op een makkelijke manier in contact komen met mannen en vrouwen die vegetarisch of veganistisch leven of die geïnteresseerd zijn in deze manier van leven. Om te mailen, voor een afspraakje of misschie

Vriendschap.pagina.nl
De vriendschap.pagina.nl voor contact advertenties, postkaarten en leuke doorstuur pagina's voor ICQ of email

We Dwoje Relatiebemiddeling
Relatiebemiddeling We Dwoje bemiddelt Dames uit Polen met Heren uit Nederland en België. De soms veel betere leefomstandigheden hier in het westen oefenen op de dames in Polen een grote aantrekkingskracht uit, mede ook door de hoge werkeloosheid is het voor de dames moeilijk om een goede toekomst op te bouwen.

We-Connect
We-Connect; serieuze dating en relatiebemiddeling voor moderne singles die meer willen dan een oppervlakkige date. Met maximale privacy, optimale matches, uitgebreide profielen en zeer betrouwbaar .

Wie van de vier
Wievandevier is dé spannende site waar jongeren elkaar op uiterlijk, uitstraling en interesses kunnen beoordelen. Meld je aan en kom te weten hoe anderen over jou denken.

Zenderdate
ZenderDate richt zich met name op mensen vanaf 40 jaar die een kameraad, een vriend of vriendin zoeken. Iemand om samen leuke dingen mee te doen. Hoe intensief dat kan zijn zal vanzelf blijken. ZenderDate probeert op basis van door u opgegeven informatie een kontakt tot stand te brengen dat zo goed mogelijk aansluit bij het door u verstrekte wensenpatroon.


Terug naar het hoofdmenu

 

Travel
Incredible-Adventures
Click here for information
All material on this page is (C) by UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign Ron Fonteine